Fantastisk service og levering
Jeg skulle have nyt tastatur til min macbook pro og for det første er det ikke dyrt kun 1500 kr. i forhold til andre såsom: Fona eller Elgiganten, hvor det koster mindst 2000 kr. Desuden er servicen helt i top ! Jeg afleverede den hos dem om formiddagen og cirka en time efter jeg havde afleveret var den klar til afhentning, :D aldrig har jeg oplevet så hurtig en service i en elektronik forretning. Det er helt sikkert et sted som bare har fortjent 5 stjerner :D

Martin R. (Jyderup)

Rigtig god behandling
Jeg har hos SIN data fået en rigtig god behandling, og de har været meget dygtige.
Min pc låste helt og Christian tog imod den med det samme. Han holdt mig orienteret, hvad der var galt og hvad der skulle til, for at den kunne "køre" igen.
Selv alle mine data reddede han, så jeg er meget tilfreds og kan kun anbefale SIN data til andre. 

Sussie M. (Svinninge)

Verdens bedste service
Har fået en rigtig god og rar behandling i sindata.
en ung mand tog imod min computer og dagen efter var den færdig,
alle mine virus problemer og fejl er overstået og fik forklaret det hele inden jeg gik.
Så jeg er godt tilfreds med sindata, og anbefaler mine naboer og venner til Sindata.

Jette S. (Holbæk)

mobile-teki

hurtige besvarelser og super kvalitet.
Det har været en fornøjelse at aflevere computeren til reparation hos Stig & Co. Jeg har altid haft en overblik over processen grundet den gode kommunikation og kvaliteten af det udførte arbejde er perfekt!

Lukas O. (Jyderup)

Stig er super ærlig og god.
Kan se at de flest uheldige sammentræf hos sindata er grundet ulrik.. Det som om stig altid prøver at gøre det bedste for sine kunder og syndt at vuderingen af sindata skal gå udover ham grundet andre. Stig er ellers en super loyal person, og kan kun anbefale sindata.

Casper J. (Jyderup)

Ingen udkørsel
Havde problemer med internet og mail, ringede til sindata i jyderup hvor
Stig sendte mig videre til deres udkørene mand Ulrik. Ulrik og jeg lavede en aftale torsdag 22/7, men Ulrik kom aldrig, jeg ringede til ham og indtalte en besked, men hørte aldrig svar tilbage, ringede torsdag ugen efter hvor han havde travlt og ville ringe tilbage. Den 5/8 ringede jeg til Christian i Jyderup som fortalte han kunne hjælpe hvis jeg kom ned i butikken, inden for en time havde jeg internet og mailen oppe at køre igen. Godt klaret Christian stor ros fra os gamle ;).

Søren H. (Kalundborg)